Vloeren en wanden

  • Home
  • Afwerking vloeren en wanden

Afwerking vloeren en wanden

de voordelen

R

Eén partij voor het laten afwerken van uw vloeren en wanden

R

Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijk tarief

R

Snelle oplevering mogelijk

R

Klanttevredenheidsgarantie

R

Afspraak is bij ons afspraak

Wanden laten stucen

Uw wanden door een professionele partij laten afwerken, zodat het eindresultaat om door een ringetje te halen is? Laat dat maar aan ons over.

Door de muren in uw woning of kantoor te laten stucen, lift u de gehele ruimte op. Om deze reden is het belangrijk om het stucwerk over te laten aan professionals. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Bij Paul Afbouw hebben we enkel vakmensen in ons team die weten hoe je een klus op een vakkundige manier volbrengt.

Vloeren storten

Heeft u een nieuwbouwwoning of heeft u een badkamer of aanbouw geplaatst? Schakel voor het laten storten van een vloer altijd een vakkundige partij in. Zo bent u verzekerd van kwaliteit.

Welke soort betonvloer u nodig heeft en voor welke isolatiewaarde u het beste kunt kiezen? We gaan graag met u in gesprek zodat we al uw wensen in kaart kunnen brengen. Op basis van deze informatie zullen we u vervolgens, geheel vrijblijvend, adviseren. Ook kunnen we – indien u dat wilt – na het kennismakingsgesprek een gratis offerte uitbrengen.

Vloer betegelen

Het betegelen van een vloer is precisiewerk. De ondergrond moet waterpas en stofvrij zijn zodat de tegels keurig uitgelijnd kunnen worden aangebracht. Bij Paul Afbouw betegelen we vloeren in badkamers, keukens en bedrijfspanden.

Laminaat laten leggen

Naast het laten betegelen van uw vloer kunt u bij ons ook terecht voor het laten leggen van laminaat. Wanneer u ervoor kiest om het laten leggen van laminaat aan ons uit te besteden, profiteert u van verschillende voordelen. Zo kunt u op korte termijn genieten van het eindresultaat en bent u verzekerd van perfectie én dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Meer informatie
afwerking vloeren en wanden

Heeft u een vraag over het laten afwerken van uw vloeren en/of wanden? Laat het ons weten. Dit kan zowel via ons contactformulier als telefonisch.