Metalstudwanden en plafonds

  • Home
  • Metalstudwanden en plafonds

Metalstudwanden en plafonds laten plaatsen

Voordelen metalstudwanden

R

Betaalbaar en duurzaam

R

Diverse afwerkingen mogelijk

R

Gemakkelijk toepasbaar in woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie

R

Verbetert de geluidsisolatie

R

Brandwerend

Wat zijn metalstudwanden?

Wilt u graag een extra ruimte creëren in uw huis of kantoorpand?
Of een nieuw, strak plafond aanbrengen?

Met een metalstudwand en -plafond wordt het eenvoudig gerealiseerd.

Een metalstudwand wordt in de volksmond ook wel een gipswand genoemd. Het zijn vaste binnenwanden die in de basis uit een stalen profiel bestaan. Op dit frame wordt vervolgens een combinatie van isolatiemateriaal en gipspanelen aangebracht. Het is een constructie die gemakkelijk te plaatsen is waardoor uw wensen snel gerealiseerd worden.

Een groot voordeel van metalstudwanden en -plafonds is dat ze een hoge geluidsisolatie hebben en ook nog eens brandwerend zijn. Hierdoor worden ze vaak in kantoorpanden en scholen toegepast. Naast dat een gipswand regelmatig dient als scheidingswand, kunt u ze ook gebruiken om kabels, goten en leidingen mee weg te werken.

Klanttevredenheid voorop

Wat we bij Paul Afbouw het allerbelangrijkste vinden? Uw tevredenheid. Daarom maken we met u, voordat we een project beginnen, duidelijke afspraken en stellen u op de hoogte als iets onverwachts anders loopt. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Spreken we met u een opleverdatum af, dan wijken we hier niet vanaf. Tenzij u een te vroege oplevering meetelt.

Bij Paul Afbouw hebben we veel ervaring op het gebied van metalstudwanden. We plaatsen ze op zeer zorgvuldige wijze en werken ze met alle liefde op een professionele manier voor u af. Hierdoor geniet u van een optimaal eindresultaat én dat alles voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Wat kost een metalstudwand?

Het is een veelgehoorde vraag waarop we geen eenduidig antwoord kunnen geven. De prijs van gipswanden is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dikte van het metalstudprofiel en het type isolatiemateriaal. Er zijn verschillende keuzemogelijkheden en daarom kunnen we zonder extra informatie geen richtprijs geven. Wilt u meer informatie over de kosten? We maken graag volledig gratis een offerte voor u op.

Meer informatie
mETAlstudwanden laten plaatsen

Zou u graag meer weten over het laten plaatsen van metalstudwanden? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op. We vertellen u graag – geheel vrijblijvend – meer over de mogelijkheden.