Stucwerk

Stucwerk laten aanbrengen

De muren in uw woning of kantoor laten stucen?
Het plafond van stucwerk laten voorzien?
Laat dat maar aan ons over.

Bij Paul Afbouw behoort het aanbrengen van strak en professioneel stucwerk tot onze specialiteit.

De voordelen

R

Professioneel afgewerkte wanden en plafonds

R

Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

R

Een team van opgeleide specialisten

R

Klanttevredenheid voorop

R

Afspraak = afspraak

Wanden en plafonds laten stucen

Uw wanden of plafond laten stucen? Het eindresultaat heeft een enorme invloed op het totaalplaatje. Een strak plafond en een keurig afgewerkte wand zorgen ervoor dat de ruimte helemaal af is. Bij Paul Afbouw begrijpen we dat. Om deze reden gebruiken onze vakmensen voor al het stucwerk enkel hoogwaardige producten. Zo bent u in combinatie met onze ervaring en vakmanschap verzekerd van de hoogste kwaliteit.

100% tevredenheidsgarantie

Voordat we aan een project beginnen, gaan we eerst met u in gesprek. Tijdens het gesprek brengen we al uw wensen in kaart. Mocht er tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden onverhoopt iets anders lopen, dan stellen we u daarvan direct op de hoogte. Wij vinden uw tevredenheid per slot van rekening het allerbelangrijkst.

Kosten stucwerk

Naast dat u verzekerd wilt zijn van kwaliteit wilt u natuurlijk niet de hoofdprijs betalen. Bij Paul Afbouw leveren we topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Helaas kunnen we u geen eenduidig antwoord geven over wat het laten aanbrengen van stucwerk kost. Op basis van uw wensen maken we voor u daarom graag een offerte op.

Diensten Paul Afbouw

Naast het laten stucen van uw woning of kantoor kunt u bij ons ook terecht voor het laten plaatsen van metalstudwanden (ook wel gipswanden genoemd) en het laten afwerken van uw vloeren. Bent u benieuwd naar de projecten die we reeds hebben afgerond? Neem dan een kijkje op onze projecten-pagina.

Meer informatie stucwerk

Heeft u een vraag over het laten aanbrengen van stucwerk?
Kunt u wel wat advies gebruiken?
Of bent u benieuwd naar de kosten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kan zowel via ons contactformulier als telefonisch.